lunes, 20 de marzo de 2017

A prop de 100 persones a la Vetlada de Pregària pel planeta terra

Con el lema "Si cuides el planeta, combats la pobresa", nos reunimospara reconocer el profundo vínculo que existe entre la fragilidad de la naturaleza y la fragilidad de los pobres. Por caminar hacia una conversión en nuestra manera de mirar el mundoy en nuestros estilos de vida, hábitos de consumo y formas de relacionarnos.

En este encuentro se hizo oración, lecturas bíblicas y lectura de fragmenots del "Leudato Sí" que es La encíclica se centra en el planeta Tierra como lugar en el que viven los hombres, defendiendo la naturaleza.

Agradecemos a las aproximadamente cien personas que asistieron que oraran por todos nosotros y por el bien del mundo entero.


Mns. Señor SebastiàTaltaull, ens envià aquest escrit que varem lletgir en aquest encontre amb Déu:

Molt estimats amics i amigues reunits en pregària a l'Encarnació.
Davant la impossibilitat física d'estar entre vosaltres i amb vosaltres en aquests moments de pregària entorn de la importància de fer habitable la terra, que és la casa de tots, m'unesc espiritualment a vosaltres i amb la immediatesa d'una pregària feta en la comunió de l'Esperit, més ràpida que l'internet i sense el perill de cap virus.
Ho faig des del tren AVE tornant a Barcelona des de Madrid, de la reunió dels bisbes reunits al llarg de tota la setmana. Us tenc molt present a tots vosaltres i a tota l'Església de Mallorca, com també tants conciutadans nostres de la nostra illa, persones de bona voluntat amb qui compartim tants valors evangèlics i inquietuds de tot tipus, especialment aquelles que vetllen per la dignitat de la persona humana i la cura de la creació, ajudant a fer més habitable la nostra terra i amb igualtat d'oportunitats per a tots.
Ahir al vespre vam rebre la noticia de la catàstrofe natural degut a les fortes pluges i inundacions a Trujillo, al Perú, allà on hi vam esser abans de Nadal visitant les missioneres i missioners mallorquins. Preguem per tots ells i elles que passen aquests moments difícils ajudant a la gent en la seva desgràcia. Preguem pels difunts i les seves families i tots els damnificats.
Avui mateix acab d'escriure un comunicat solidaritzant-nos amb l'Esglesia germana de Trujillo i pregant pel seu Pastor i tots els qui la composen, infants, joves i grans.
I preguem també per la nostra Esglesia de Mallorca, perqué, cadascú des del seu lloc, responsabilitat i carisma, siguem fidels a Jesús, tot fent nostres les actituds evangèliques de comunió, senzillesa, humilitat, tendresa, justícia i amor als més pobres de tota mena, els predilectes de Jesús.
Que Maria, la nostra Mare, la Verge de Lluc, ella que pel misteri de l'Encarnació, ens ha donat Jesús, pregui amb nosaltres i per nosaltres i per tots els qui posem sota la seva protecció.
Comptau sempre amb la meva amistat i pregària. Pregau també per mi, que és la millor ajuda que ens podem fer.
Amén.